12 ani experienta

Import, distributie si montaj instalatii GPL Fratelli in Bucuresti, si prin Dedeman in Romania.

Despre Noi

SC MAJORE INTERNAZIONALE SRL a fost infiintata in luna mai 2001, avand un capital social de 1.680.000 Ron si este distribuitor al companiilor MILANO, FRATELLI, LOVATO si BRC, avand o retea de 50 dealeri in Romania.

Domeniul principal de activitate al SC MAJORE INTERNAZIONALE SRL este importul, exportul, distributia si montarea instalatiilor de gaz pentru autoturisme, oferind o garantie de 24 luni, cat si post garantie.

Prin munca, perseverenta si calitate, societatea noastra si-a creat o retea de dealeri pe teritoriul Romaniei cu care colaboram si in prezent, si cu care am reusit sa ajungem la un numar de 150.000 de masini echipate cu GPL pana in 2012, cat si o fructuoasa colaborare cu magazinele Carrefour, Mr. Bricolage si Metro.

Reteaua noastra de dealeri se extinde de la o zi la alta pe intreg teritoriul Romaniei, fapt ce reliefeaza fiabilitatea produselor  oferite de societatea noastra.

Service-ul instalatiilor de gaz aflate in termen de garantie cat si post garantie putand fi efectuat la oricare dintre aceste reprezentante.

Montajele sunt efectuate de echipa noastra calificata de mecanici si ingineri.

Componente GPL

PageRank Checker    Adauga site in top online ecomert servicii auto